Aktivnosti udruge u mjesecu prosincu

165
PODIJELI
aktivnosti udruge prosinac

Već tradicionalno naša Udruga organizira niz aktivnosti kako bi razveselila naše najmlađe i socijalno ugrožene članove.

Suradnja s dječjim vrtićem Adriana i Milo dijete se nastavila. Sv. Nikola (naš član) razveselio je tete i djecu s punom košarom slatkiša, a djeca su uzvratila pjesmom i veseljem.

Naknadno su djeca i tete zajedno s ravnateljicom vrtića posjetili prostorije Udruge.

Posebno smo za našu djecu, članove Udruge, organizirali dječji domjenak, na kojem smo uz prepuni stol i pune kese darova razveselili naše najmanje članove. Zahvaljujemo se svim donatorima koji se omogućili ovaj događaj i to: Macro d.o.o, Kraš, Dalmacijavino, Dukat, Jamnica, Best West, Palić Dubravko, Pevec, Pekara Babić, Viadel slastice, Pekara Biškić, Pekara Hrstić, Dr. Anka Koštić Mešin, Spalatina, Violeta, Konzum, Cedevita, Franck, mesnica Antičević.

Nastavljena je suradnja s Gradskim društvom Crvenog križa odnosno s gospodinom Andrejom Kovačem koji je i ove godine omogućio 35 paketa prehrambenih i higijenskih potrepština za naše socijalno ugrožene članove.

Isto tako primili smo donaciju od 4,5 tona mandarina i jabuka od gradskog društva Crvenog križa koje smo podijelili članovima Udruge.

Tradicionalna akcija u suradnji s mladim Rotaract klubom Split je uspješno provedena i ove godine na način da je prikupljeno i podijeljeno 50 paketa pomoći najugroženijim članovima. Petoro nepokretnih članova je posjećeno u njihovim kućama od strane volonterke Ane Benzon i predstavnika kluba Rotaract. Puno je pomogao prijevoznik Ante Matas koji je pomogao prevesti posjetitelje s paketima do kuća članova.

Ističemo obitelj Željka Mladinića koja je donirala namirnice za još četiri obitelji naših članova.