Širenje usluge osobne asistencije-ESF

256
PODIJELI

U prostorijama Udruge, 05. studenog 2015. u 10 sati, održano je svečano potpisivanje Ugovora sa deset osobnih asistenata, u sklopu projekta „Osobni asistent u Splitsko dalmatinskoj županiji“ financiranog putem ESF natječaja „Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“. Projekt će se odvijati u trajanju od 12 mjeseci, počevši od 29. listopada 2015. kada je potpisan Ugovor između Udruge i Ministarstva socijalne politike i mladih i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, vrijedan 535.925,40 kn.
Prije samog potpisivanja ugovora, održana je i neformalna edukacija osobnih asistenata koju su vodile voditeljica projekta Mia Svaguša, izvršna direktorica Marina Ivandić, uz prisustvo dopredsjednice udruge Ane Benzon.
Asistenti su tom prilikom informirani o samom cilju i aktivnostima projekta, te svojim pravima i obvezama kroz dostavljeni Etički kodeks, kojim se uređuju odnosi prema samim korisnicima asistencije.??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????